ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ, ENOΡΙΑ-ΔΡΑΣΙΣ

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Παναγία Παντοβασίλισσα : "Έλεος και αγάπη" για τους αδερφούς μας στην Αφρική!

Για ακόμη μια χρονιά και για πολλοστή φορά οι ενορίτες της Παναγίας της Παντοβασίλισσας έδειξαν την αγάπη τους και το έλεος τους, στους δοκιμαζόμενους αδερφούς τους, με τους πατέρες Δημήτριο Μπακόπουλος, Απόστολο Βούλγαρη και Απόστολο Δάμκαλη να είναι βοηθοί και συμπαραστάτες του πατρός Παντελεήμονος Πούλου που συγκεντρώνει εφόδια και υλικά για την Ιεραποστολή στο Κονγκό και το Μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.


Ο π. Παντελεήμων Πούλος , αυτή τη φορά και με τη βοήθεια του χριστεπωνύμου λαού της ενορίας μας , συγκέντρωσε ιερατικά είδη, νάμα, λιβάνι, λάδι αλλά και τρόφιμα όπως επίσης και είδη πρώτης ανάγκης απαραίτητα – πρωτίστως – για την επιβίωση των αδερφών μας στην Αφρική.

Ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος , πρωτοστάτης στη συγκέντρωση των αγαθών, μαζί με τις κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας – σήμερα το απόγευμα – πακετάρισαν και έστειλαν τα υλικά που συγκεντρώθηκαν προκειμένου στη συνέχεια και με μέριμνα του π. Παντελεήμονος Πούλου μαζί με άλλα υλικά να γεμίσουν ένα container και να καταλήξουν στην Ιεραποστολή του Κονγκό και το μοναστήρι της Αγίας Αικατερίνης στο Σινά.

"Από το υστέρημά τους οι ενορίτες έγιναν αρωγοί και συμμέτοχοι στο ευλογημένο έργο της Ιεραποστολής μας στην Αφρική. Ο Χριστός είναι αγάπη και αυτή η αγάπη μας ενώνει όλους. Ευχαριστώ όλους όσοι έβαλαν το δικό τους λιθαράκι σε αυτή μας την προσπάθεια" δήλωσε ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος μετά την αποστολή των υλικών και εφοδίων.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.