ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ, ENOΡΙΑ-ΔΡΑΣΙΣ

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019

(video + φωτογραφίες) Ραφήνα : Εκατοντάδες πιστοί στον Ι.Ν. Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στο Δημ. Κολυμβητήριο Ραφήνας.

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε σήμερα, Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019 ο Πανηγυρικός Εσπερινός της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον πανηγυρίζοντα φερώνυμο Ιερό Ναό στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ραφήνας.






 Στον εσπερινό ιερούργησε ο π. Απόστολος Δάμκαλης ενω στο αναλόγιο ήταν ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος με τον Ιεροψάλτη Απόστολο Χαρίτο και τον Αναγνώστη Πέτρο Βραχιώτη.



Ο Ιερός Ναός , αφιέρωμα της Οικογενείας Μυτιληναίου, ήταν κατάμεστος από πιστούς κάθε ηλικίας, οι οποίοι περίμεναν ευλαβικά για να προσκυνήσουν την ιερά εικόνα της Παγκοσμίου Υψώσεως του Τίμιου και Ζωοποιού Σταυρού.



Μεταξύ των προσκυνητών και εκτός απο την οικογένεια Μυτιληναίου ήταν ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π Σπύρος Λουκάτος και οι τοπικοί Σύμβουλου Νίκος Γανιάρης και Εφη Σακατίδου Μπουρνιά.


Μετά τον Εσπερινό ευλογήθηκαν οι άρτοι που προσέφεραν οι πιστοί ενώ τον Θείο Λόγο κήρυξε ο π. Απόστολος Δάμκαλης , ο οποίος αναφέρθηκε στο ιστορικό της ευρέσεως του Τιμίου Σταυρού και την σημαντική θέση του Σταυρού στη ζωή κάθε χριστιανού.

Να σας ενημερώσουμε ότι ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό ναό της Παναγίας της Παντοβασίλισσας.

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.