ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ, ENOΡΙΑ-ΔΡΑΣΙΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019

Φιλόπτωχος Αδελφότητα Ι.Μ Παναγίας Παντοβασίλισσας "Σας ευχαριστούμε"

Η αίθουσα στο «ΑΓΝΑΝΤΙ» γέμισε όχι μόνο με μέλη της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, αλλά και με πολλούς φίλους και φίλες που συνδράμουν την Αδελφότητα , στο καθιερωμένο πλέον «Φιλανθρωπικό Αντάμωμα» που δείχνει το ενδιαφέρον όλων όσοι θέλουν να συνεισφέρουν στην υλική αλλά κυρίως στην ηθική στήριξη αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.


Και περάσαμε και καλά.













Το «Φιλανθρωπικό Αντάμωμα» στήριξαν με την παρουσία τους οι Ιερείς του Ναού της Παναγίας της Παντοβασίλισσας πατέρες Απόστολος Βούλγαρης και Δημήτριος Μπακόπουλος, ο π. Βουλευτής της περιφ. Αττικής Νικόλαος Καντερές, οι
Αντιδήμαρχοι Δήμητρα Τσεβά και Δημήτρης Κατσουλάκης με μέλη του Συλλόγου Κρητών Ραφήνας Πικερμίου, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Φ. Καβουνίδης» Γεράσιμος Βουδούρης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παύλος Μπατάλης και Μαρία Αραπκιλή-Βιάδη , η τοπική σύμβουλος Έφη Σακατίδου, ο Ναύαρχος ε.α (Π.Ν) Ιωάννης Ιωάννου, ο Ναύαρχος ε.α (ΛΣ) Βασίλειος Μπουρνιάς, ο καθηγητής Πανεπιστημίου Φάνης Κατοστάρας, ο πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής με μέλη του Συλλόγου Τριγλιανών , ο πρόεδρος του Συλλόγου «Κοσμάς ο Αιτωλός» Αντώνης Μαυράκης, ο π Δημ. Σύμβουλος Δημήτρης Αντωνάκος, ο πρόεδρος του Συλλόγου της Αγίας Μαγδαληνής Γερβάσιος Παπαδόπουλος, ο Δ.Σ. Σ. Κάρλος, η Κατερίνα Σιούτα Παπαδοπούλου απο το Λύκειο των Ελληνίδων Ραφήνας, ο ψυχολόγος Σπυρίδων Βώσσος και όπως προαναφέραμε πολλοί φίλοι της Φιλοπτώχου Αδελφότητας.


Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο π. Δημήτριος Μπακόπουλος, λαμβάνοντας το λόγο ευχαρίστησε για τη παρουσία τους όλους όσοι βρέθηκαν στο «ΑΓΝΑΝΤΙ» και λίγο αργότερα δήλωσε στο rpn.gr «Σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας. Τα έσοδα από τη σημερινή βραδιά και τη λαχειοφόρο που πραγματοποιήθηκε θα ενισχύσουν το συσσίτιο της Φιλοπτώχου Αδελφότητος της Ενορίας μας. Πέρα όμως από την υλική προσφορά , είναι σημαντική η ηθική στήριξη και η αγάπη που δείχνετε στο έργο μας. Οι κυρίες της Φιλοπτώχου Αδελφότητας δίνουν καθημερινά ένα αγώνα, προκειμένου να μην λείψει το πιάτο με το φαγητό από συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Η σημερινή σας παρουσία μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι και με μεγαλύτερη αισιοδοξία , ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να βοηθήσουμε ώστε να ζήσουν αξιοπρεπώς οι πιο αδύναμοι συνάνθρωποι μας. Σας ευχαριστούμε και πάλι μέσα από την καρδιά μας!»



Περισσότερες Φωτογραφίες ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.