ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ, ΛΑΤΡΕΙΑ, ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ, ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΦΩΤΟΕΝΘΥΜΗΜΑΤΑ, ENOΡΙΑ-ΔΡΑΣΙΣ

Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Ιερός Ναός Παναγίας Παντοβασίλισσας : Εγκώμια του Επιταφίου Θρήνου

Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή 6 Απριλίου η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό ναό της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ακολουθία τα Εγκώμια του Επιτάφιου Θρήνου έψαλλε ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελος της Ι.Μ Μεσογαίας και Λαυρεωτικής π. Ιερόθεος Καλογερόπουλος πλαισιούμενος απο τον π. Δημήτριο Μπακόπουλο

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου παρουσία πολλών πιστών. 
Τα εγκώμια του Επιταφίου θρήνου παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου Ευάγγελος Μπουρνούς, ο τ. Βουλευτής της Περιφέρειας Νίκος Καντερές, οι τ. Δήμαρχοι Ραφήνας-Πικερμίου Γιώργος Χριστόπουλος και Βασίλης Πιστικίδης, ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Κωνσταντίνος Μώρος,  οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Χαχολάκης και Παναγιώτης Καλφαντής, οι Δημ. Σύμβουλοι Χρύσα Βλαχάκη και Γιώργος Γιάννακας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριγλιανών Γιώργος Κικής με το μέλος του ΔΣ Αθηνά Λαδοπούλου,  ο Τομεάρχης Αν. Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Δημήτρης Καραγεωργίου, ο π. Αντιδήμαρχος Πέτρος Βλαχάκης, ο πρ. Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ Παύλος Μπατάλης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Ραφήνας – Πικερμίου Σπύρος Μαυρολέων μαζί με τον Αντιπρόεδρο Γρηγόρη Τσίρο, ενώ εκατοντάδες ήταν οι πιστοί εντός του Ιερού Ναού και πολλοί περισσότεροι απο κάθε άλλη χρονιά εκτός του Ιερού Ναού.

































































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.